Sıkça Sorulan Sorular

  • Lokum makinası nasıl olmalı ?
    Lokum kazanı lokumun en iyi kıvamda pişmesi için tam yarım küre formundadır. Lokum karıştırıcı mikser hızı panel üzerinden ayarlanabilir. Çift redüktörlü otomatik kazan devirme sistemi vardır. Buhar veya kızgın yağlı olarak kullanılır.
  • En iyi lokum üretim ortamı nasıl olmalıdır?
    Lokum üretim ortamı hijyenik ve ısı oranı 20 dereceyi geçmemelidir.
  • ESKİ TİP KAZANLARLA ARASINDAKİ FARKLAR ?
    Eski tip kazanlarda, yakıt cinsine göre, 20 krş ile 35 krş arasında 1kğ. Lokumun pişirme maliyeti, Yeni teknoloji olan kazanımızda ise, elektrik fiyatına göre, 8 krş ile 11 krş arasında arasıda, (1 kg lokum pişme maliyetidir).100kğ lokum 8.00tl.ile 11.00tl. Arasında pişiyor. (elek. Fiyatına bağlı.)
  • BİZİM KAZANLARIMIZIN AVANTAJLARI NELERDİR ?
    Elektrikli kazanımızda ısınma süresini yarı yarıya düşürdük. İmalat esnasında ortama ısı yaymamaktadır. Serin ve rahat bir çalışma ortamı oluşmaktadır. Yeni kazanımızda, gaz beki almayacaksınız. Brülörlü isterseniz, 1500.00tl ile 2000.00tl arasında satılan profosyonel tam otom. Brülör fiyatlarımıza dahildir. Lokum pişerken ısı kontrolleri dijital elektronik cihazlarla otomatik ayarlanmaktadır. Pişme sırasında, ortaya çıkan buhar, makinamızın kendi fanı ile bina dışına atılır. Davlumbaz gerekmez. 50 kg'dan 400 kg'a kadar kazanlarımız mevcuttur. Kazanlarımız komple paslanmaz çelikten (cr. Ni.) İmal edilmiştir. Alttan boşaltmalı ve devirmeli kazan tiplerimiz mevcuttur. Kazanımızda, hız kontrol cihazı(invertör) sayesinde, karıştırıcının hızı 0 ' devirden, 60 devire kadar ayarlanabilir. Bu sayede çok kaliteli, lokum karışımı yapabilirsiniz. Isı kontrollerini, otomatik olarak yaparak, üretilen her nöbet lokum, sabit ısıda ve hep aynı kıvamda pişer. Kazanlarımız, referanslıdır.